Neuer wissenschaftlicher Artikel der wissenschaftlichen Mitarbeiterinnen der FHM Schwerin

Valerie Elss M.Sc. und Pia Winkler M.A. haben gemeinsam mit Prof. Dr. Johannes Treu und Giovanni Buono MBA einen neuen wissenschaftlichen Artikel "The rising of Fintech – How the tech revolution in financial services represents a paradigm shift in humans and society“ im Journal of International Business and Management veröffentlicht.

Die Autoren widmen sich u.a. der Fragestellung, inwiefern der Bereich FinTech als eine Möglichkeit zur finanziellen Inklusion begriffen werden kann sowie welche Rahmenbedingungen zu beachten sind.

Grundlage dieser Veröffentlichung stellt die Konferenzpräsentation von Giovanni Buono MBA und Valerie Elss M.Sc. auf der „International Research Conference on Education, Technology, Management and Interdisciplinary Studies 2020 (IRCETMS)" des London Institute of Skills Development im vergangenen Jahr dar.

Der vollständige Artikel kann hier kostenfrei  heruntergeladen werden.

New academic article by the research associates of FHM Schwerin

Valerie Elss M.Sc. and Pia Winkler M.A., together with Prof. Dr. Johannes Treu and Giovanni Buono MBA, have published a new scientific article "The rising of Fintech - How the tech revolution in financial services represents a paradigm shift in humans and society" in the Journal of International Business and Management.

Among other things, the authors jointly address the question of the extent to which the field of FinTech can be understood as an opportunity for financial inclusion and which framework conditions need to be taken into account.

The basis for this publication is the conference presentation by Giovanni Buono MBA and Valerie Elss M.Sc. at the "International Research Conference on Education, Technology, Management and Interdisciplinary Studies 2020 (IRCETMS)" of the London Institute of Skills Development last year.

The full article can be downloaded free of charge here.