Große Freude in England über den "Multi University Approach" (english Version below)

Nachdem die Bekanntgabe des neuen Instituts für Cybersicherheit und digitale Innovationen bereits in Düren für große Resonanz gesorgt hatte, freut man sich nun auch im Heimatland der University of Gloucestershire (UoG) über den neuen "Multi University Approach". Die FHM verbindet eine langjährige Zusammenarbeit mit der Universítät, die in Großbritannien zu den führenden „Cyber Security-Universitäten“ in Forschung und Entwicklung, auch in Kollaboration mit britischen Regierungsorganisationen, sowie Studium und Lehre gehört.

Great joy concerning "Multi University Approach

After the announcement of the new Institute for Cyber Security and Digital Innovation had already caused a great response in Düren, there is now also great joy in the home country of the University of Gloucestershire (UoG) about the new "Multi University Approach". The FHM has a long-standing cooperation with the university, which is one of the leading "cyber security universities" in the UK in research and development, also in collaboration with British governmental organisations, as well as study and teaching.

Hier ein Auszug aus der britischen Berichterstattung: